Φαντασμαγορική η Αποκριάτικη Παρέλαση στον Ασπροπύργου

Με σύμμαχο τον καιρό και τη γιορταστική διάθεση, πραγματοποιήθηκε η μεγάλη αποκριάτικη παρέλαση, που διοργάνωσε το Πνευματικό Κέντρο, με τη συνδρομή του Δήμου Ασπροπύργου, νωρίς το απόγευμα της Κυριακής.
Κατά μήκος της Λεωφόρου Δημοκρατίας, από την Πλατεία Ρολογιού έως και την Πλατεία Ηρώων, τοπικοί σύλλογοι, άρματα και πλήθος καλλιτεχνών, (Βραζιλιάνοι χορευτές καποέιρα και Βραζιλιάνες χορεύτριες σάμπα, ομάδα κοριτσιών cheerleaders, ξυλοπόδαροι με βενετσιάνικα κοστούμια, μίμοι, μεσαιωνικές νύφες, και άλλοι), μαζί με την βασίλισσα του καρναβαλιού, Veronica Scandale πρόσφεραν ένα εντυπωσιακό θέαμα, άψογα συνδυασμένο με δυνατή μουσική σε ρυθμούς καρναβαλιού, αλλά και την παρουσίαση, από τον ηθοποιό και χορογράφο Μενούνο.
Στην Πλατεία Ηρώων, όπου έληξε η παρέλαση, όλοι οι καλλιτέχνες παρουσίασαν, ο καθένας με τη σειρά του, ένα σύντομο πρόγραμμα, δίνοντας σε όλο τον κόσμο, την ευκαιρία να τους απολαύσει από κοντά και να φωτογραφηθεί μαζί τους.
Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις, συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα με τον Αποκριάτικο Χορό των Μεταμφιεσμένων που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 9 Μαρτίου 2019 στις 20:00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου και ολοκληρώνονται την Κυριακή, 10 Μαρτίου 2019 στις 15:00 μ.μ., στην Πλατεία Ηρώων, με την αναβίωση του «Δημόσιου Χορού των Γυναικών», πλαισιωμένο με σατυρικά δρώμενα.

 

ΔΤ ΔΗΜΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πήγαινε στην κορυφή